26
mei 2019
Outdoor Valley Obstacle Run

Outdoor Valley Obstacle Run

Bergschenhoek
10:00 - 18:00 uur

Outdoor Valley bestaat 25 jaar! Een bijzonder jaar vraagt om een bijzonder evenement en daarom organiseren zij dit jaar hun eerste eigen Obstacle Run, De Outdoor Valley Obstacle Run. Op 26 mei klinkt het startschot voor de run.

Hoge Bergse Bos

De run gaat dwars door het Hoge Bergse bos. Het Hoge Bergse bos is een prachtig recreatiegebied gelegen op steenworp afstand van Rotterdam. Het gebied wordt getekend door smalle paden, groene velden en schitterende vergezichten vanaf de verschillende heuvels.

Drie spetterende afstanden

De Obstacle Run heeft drie verschillende afstanden, geschikt voor jong en oud. Voor kinderen vanaf 6 jaar is er de 3KM die ze samen met hun ouders kunnen lopen. Voor deelnemers vanaf 14 jaar zijn er de 6KM en 12KM. Je kunt alleen maar ook met een team meedoen. Als kers op de taart is er ook een ladiesrun van 6 KM. Op de parcoursen kom je tal van leuke, ingewikkelde en uitdagende obstakels tegen. FUN gegarandeerd!

3KM Ouder en Kind

De 3KM Outdoor Valley Obstacle Run is een unieke en leuke manier om samen met je familie te gaan sporten! Het parcours en de hindernissen zijn speciaal ingericht voor kinderen van 6 tot en met 13 jaar. Outdoor Valley moedigt het maar al te graag aan dat kinderen deze dag van oor tot oor onder de modder komen zitten. Nadat het startschot klinkt ga je samen met je kind(eren) het parcours op. Jullie helpen elkaar over de leuke hindernissen en door de diepe modder. Je hebt elkaars hulp echt nodig. Leef je uit op het te gekke parcours. Een leuke uitdaging voor het hele gezin!

6KM Silver Edition

Altijd al een keer willen deelnemen aan een obstacle run, maar zie je al die kilometers niet zitten? Dan is de 6 KM Outdoor Valley Obstacle Run iets voor jou! Het is een veelzijdige parcours dat vol zit met leuke, uitdagende en spannende obstakels. Nadat het startschot klinkt kom je snel de eerste hindernissen tegen. Met een beetje hulp van je vrienden zijn de hindernissen snel overwonnen. In het survivalbos loop je vast in de beste modder van Nederland. Leef je uit op een te gek parcours. Een leuke uitdaging voor iedereen, voor elk niveau!

12KM Silver Edition

Dubbel zo veel fun als bij de 6 KM . De 12 KM Outdoor Valley Obstacle Run is voor echte fanatiekelingen! 12 hele kilometers gevuld met tal van hindernissen, sloten en modder. Het parcours gaat dwars door het Hoge Bergse bos dat gekenmerkt wordt door zijn hoge heuvels. Het startschot klinkt. Je rent al snel de eerste hindernissen tegemoet. Stuk voor stuk uitdagend, maar vooral leuk! Na één ronde beginnen de spieren al aardig vermoeid te raken, maar nu begint het pas. In de tweede ronde kom je nogmaals de hindernissen tegen die je nu nog sneller kunt nemen. Je weet nu waar je op moet letten en hebt alleen nog oog voor de finish. Een leuke en uitdagende obstacle run voor de echte diehards!

Outdoor Valley Obstacle Run

Outdoor Valley Obstacle Run

Outdoor Valley Obstacle Run

Outdoor Valley Obstacle Run

Outdoor Valley Obstacle Run

Outdoor Valley Obstacle Run

Vrijwilligers gezocht

Geen zin om door de modder te zwoegen, maar wil je wel deel uit maken van dit festijn? Outdoor Valley zoekt mensen die hun helpen bij de opbouw van het parcours, die tijdens de run bij de obstakels controleren of alles goed verloopt of die paraat staan om de fanatieke runners van drinken te voorzien. Lijkt het je wat? Meld je dan aan als vrijwilliger.

Meer informatie

Alle informatie over de run vind je hier.

Adres

Outdoor Valley Obstacle Run
Hoeksekade 141
2661 JL
Bergschenhoek

Locatie

Contact opnemen

Via onderstaand formulier kan je direct contact opnemen met Outdoor Valley Obstacle Run

Terug naar overzicht
Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account