Friday Night Kayak - Bier&Kano

Bergschenhoek
18:30 - 22:00 uur

In de maanden januari t/m november is er elke maand op vrijdag een kano tocht vanaf de Kanoshop.
Ook zin om mee te gaan? Vrijdag 31 mei is de "Friday Night Kayak- Bier&Kano" 18+. 

Bier&kano (18+)

Eigenwijs bier brouwen voor de mensen die daar van houden, dat doet Ramses. En of je eigenwijs wordt na een heerlijk avondtochtje op het water! Na de Friday Night Kayak kun je voldaan aan het bier. Met als decor een bierproeverij van Ramses. Sterke verhalen over stoere biertjes, proost!

Ramses Bier

Bijna alle Ramses Bieren zijn single hop. Er wordt duurzaam geproduceerd met zo veel mogelijk biologische en lokale ingrediënten. Ieder bier heeft een eigen unieke uitgesproken smaak. Zo kan iedereen genieten van een of meer vloeibare snoepjes in zijn of haar glas.

Kosten en inschrijven

Deelname is € 17,50, inclusief versnapering en uitrusting! Opgeven kan via: levey@kanoshop.nl. Geef daarbij aan of je met eigen boot komt en met hoeveel personen je in wilt stappen in een kano (inclusief peddel + zwemvest van de Kanoshop).
Voor groot en klein. Zwemdiploma is verlicht.

Friday Night Kayak

Het weekend goed beginnen doe je op het water. Iedere maand gaat de Kanoshop het water op met de FRIDAY NIGHT KAYAK (FNK). Na het verzamelen op de kanosteiger krijg je een korte toelichting op de tocht van die dag. Uiteraard voor nieuwe gezichten is de spoedcursus kanovaren onderdeel van het programma. 

Samen met een groepje goedgestemde vaar je een tochtje, die voor een ieder te doen is, meestal tussen de 5 a 10km. Voor wie? Iedereen die wil proeven van de kanosport, een avondje op avontuur wil, natuur wil snuiven of een spannende date wil (altijd ruimte voor een liefdesboot). Kortom buitengewoon genieten op het water met vrienden. Peddel je ook een keer gezellig mee? 

Adres

Kanoshop
Hoeksekade 141
2661 JL
Bergschenhoek

Locatie

Contact opnemen

Via onderstaand formulier kan je direct contact opnemen met Friday Night Kayak - Bier&Kano

Terug naar overzicht
Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account