27
juni 2021
Rotte_Chabot wandeling

Rotte_Chabot wandeling

Start bij Chabot Museum Rotterdam
12:00 - 14:30 uur

Wandel mee op zo 27 juni met de inspirerende Rotte_Chabot wandeling.

Voor de Rotte_Chabot wandeling is Henk Chabots werk in het Chabot Museum jullie vertrekpunt. Chabot (1849-1949) woonde aan de Rotte en keek naar de veranderende stad. Wandelend langs Publieke Kunst en markante plekken in het centrum, ontstaat er een bijzonder verhaal over het heden, verleden en de toekomst van Rotterdam. Je kijkt met andere ogen naar sporen in de stad, die jullie naar haar oorsprong leidt. Laat je vooral verrassen door de ervaren kunstgids. Eén zekerheid is er, de wandeling stopt waar de Rotte de klassieke stadsdriehoek binnenstroomt. 2 á 2.5 uur vol plezier, verwondering en informatie.

Gezellig, samen herinneringen maken

Datum           Zondag 27 juni
Tijd                12:00-14:00/30 uur
Afstand          Ongeveer 4.5 kilometer  
Start               Museumpark Rotterdam
Aantal            Maximaal 10 personen
Taal                Nederlands
Aanmelden    tours@artindexrotterdam.nl
Kosten           €15 pp (via TIKKIE – in bevestiging staat alle info voor zondag 27.6, aanvang 11:55 uur)

Kick-Off

Deze begeleide  Rotte_Chabot’ wandeling is de presentatie van Art Index Rotterdam samenwerking met de Rotterdam Art Week 2021. Als partner verbinden ze met Routes en Tours (bijvoorbeeld de do-it-yourself ROUTE 7 ROTTE_CHABOT) het programma van de zomereditie Rotterdam Art Week, 1 – 4 juli 2021.
Eerder ontwikkelde Art Index Rotterdam de First Steps Art Walk voor 750 jaar Dam in Rotte. @artinrotterdamtours @artindexrotterdam @rotterdamartweek www.artindexrotterdam.nl

Terug naar overzicht
Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account