20
apr 2019
Open Dag Outdoor Valley Sports

Open Dag Outdoor Valley Sports

Bergschenhoek
12:00 - 15:30 uur

Kom zaterdagmiddag 20 april lekker sporten tijdens de open dag van Outdoor Valley Sports. Maak kennis met de diverse (nieuwe) trainingen en ga op avontuur met de trainers.

Tijdens de open dag starten iedere 20 minuten diverse trainingen. Maak kennis met de verschillende trainingen en onze professionele trainers. Naast de reguliere trainingen staan er ook nieuwe trainingen op het programma. Ben je klaar met de 20 minuten work-outs? Ga dan zelfstandig het water op met een SUP of kajak, trap een rondje over het mountainbike parcours of doe mee met de challenge!

Outdoor Valley Sports

Outdoor Valley Sports is de sporttak van Outdoor Valley en bestaat uit vier clubs: de Survivalrun Sport Outdoor Valley, Outdoor Valley Fitness, Klimclub Monte Cervino en Adventure Club Outdoor Valley. Bij de clubs kun je als volwassene, kind of zelfs samen mee doen aan verschillende groepstrainingen. Met elkaar werk je met veel plezier aan meer kracht en een betere conditie. Dit doen ze onder begeleiding van enthousiaste en ervaren trainers, die wekelijks zorgen voor een uitdagend avontuur.
 

Al hun trainingen worden buiten gegeven en dat maakt het sporten bij Outdoor Valley Sports nu net even anders dan in de sportschool. Lekker in de buitenlucht en dan ook nog eens in de prachtige omgeving van het Hoge Bergse Bos, dan ben je er echt even uit!

Meer informatie

Alle informatie over de Open dag vind je hier.

Adres

Outdoor Valley Sports Open Dag
Hoeksekade 141
2661 JL
Bergschenhoek

Locatie

Contact opnemen

Via onderstaand formulier kan je direct contact opnemen met Open Dag Outdoor Valley Sports

Terug naar overzicht
Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account