26
juni 2022
Open Toptrouwlocatie Route

Open Toptrouwlocatie Route

De Bergsche Plas verzorgt al jaren voor vele bruidsparen op maat gemaakte bruiloften. Vanaf de ceremonie tot aan de feestelijke afsluiting helpen zij bij het organiseren van een onvergetelijke huwelijksdag!

Het is mogelijk om een of meerdere onderdelen bij de Bergsche Plas te laten plaatsvinden. Zij hebben als officiële trouwlocatie al voor meer dan 150 bruidsparen de ceremonie verzorgt. Met mooi weer kan de ceremonie plaatsvinden op de landtong, met het prachtige uitzicht aan het water. Indien het weer minder is kan er een luxe tent worden gehuurd of kan de ceremonie binnen plaatsvinden. Nadat jouw huwelijk is voltrokken kan er worden geproost op je mooie verbintenis.

Je kan bij de Bergsche Plas ook dineren met je gezelschap. Denk bij de keuze voor een diner na over wat voor sfeer je graag zou willen. Hierbij kan je bijvoorbeeld kiezen voor een formele sfeer met een sit down diner. Zou je graag een wat lossere sfeer zien, is een (Italiaanse) barbecue of een walking diner waarschijnlijk een goede keuze voor jou. Bergsche Plas denkt graag met je mee en daarom zijn andere opties ook altijd bespreekbaar.

Bij de Bergsche plas kan je huwelijksdag ook feestelijk worden afgesloten! Met de verschillende ruimtes en terrassen is de locatie perfect voor een receptie of een feestavond. Je hoeft alleen maar voor de gezelligheid te zorgen en zij regelen de rest. Denk hierbij aan hapjes, drankjes, sfeer en service. Zij kunnen je ook verder helpen met de organisatie van je huwelijk. Na de organisatie van talloze huwelijken hebben zij de leukste ideeën voor de styling van jouw bruiloft. Ben je nog op zoek naar een fotograaf, dj, live band of entertainment vraag naar hun contacten!


Willen jullie gaan trouwen, maar durf je nog geen stappen te zetten? Laat je informeren bij Restaurant Bergsche Plas op zondag 26 juni, waar vaak ook meerdere leveranciers aanwezig zijn! Geheel vrijblijvend....

Reserveren

Interesse? Noteer zondag 26 juni in je agenda. De dag wordt georganiseerd door toptrouwlocaties en hier geef je je ook op tussen 11.00 en 16.00 uur. Je kan reserveren via deze link

 

Adres

Familierestaurant Bergsche Plas
Rottebandreef 50

Locatie

Terug naar overzicht
Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account