23
mrt 2019
Oud Rotterdamsch Plastic Visschen

Oud Rotterdamsch Plastic Visschen

Kom plastic vissen op de Rotte. Plastic afval is goud waard! Gemeente Rotterdam, Haven Bedrijf Rotterdam en Rijkswaterstaat maakten door plastic te vissen de gouden Plastic Whale sloep mogelijk. Zo laten ze aan heel Rotterdam zien dat je van Zooi nog hele Mooie dingen kan maken! Ook in 2019 wil Plastic Whale met zoveel mogelijk mensen, bedrijven en scholieren gaan plasticvissen.  Ze zouden het het leuk vinden om ook jullie (weer) aan boord te mogen verwelkomen. Steun hun missie! Boek een uitje plastic vissen of meld je aan voor het event "Oud Rotterdamsch Plastic Visschen".

Oud Rotterdamsch Plastic Visschen

Op zaterdag 23 maart van 14.00 tot 17.00 uur organiseert Plastic Whale het gratis publieksevenement "Oud Rotterdamsch Plastic Visschen" om de Rotte weer plastic vrij te maken.

Plastic Whale

Plastic Whale is de eerste professionele plastic fishing company ter wereld. Een social enterprise met een missie: ‘s werelds wateren plasticvrij maken. Dat doen wij door met zoveel mogelijk mensen plastic te vissen. En van het opgeviste plastic bouwen wij prachtige design sloepen.

Plastic Whale op de Rotte

In onze elektrische open sloep gemaakt van gerecyclede plastic flessen gaan we op de Rotte varen. Onder begeleiding van onze schipper gaan jullie zoveel mogelijk afval uit het water vissen. Degene die het meest bijzondere item opvist krijgt een prijs. Aan boord zorgen wij voor hapjes en drankjes. Met meedoen aan dit bewuste teamuitje leveren jullie een bijdrage aan plasticvrije Rotterdamse wateren.

Aanmelden

Doe je ook mee? Meld je dan aan bij: sandra@plasticwhale.com

Ps: Laat Sandra meteen even weten met hoeveel personen je komt en of je een boot/waterfiets/kano/sup board meeneemt?

Plastic Whale PWR

Plastic Whale PWR

Plastic Whale Afval

Plastic Whale Afval

Plastic Whale Boot

Plastic Whale Boot

 

Locatie

Terug naar overzicht
Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account