Friday Night Kayak - Maart de Lentevaart

Bergschenhoek
18:30 - 22:00 uur

In de maanden januari t/m november is er elke maand op vrijdag een kano tocht vanaf de Kanoshop.
Ook zin om mee te gaan? Vrijdag 29 maart is de "Friday Night Kayak- Maart de Lentevaart".

De lente met al haar vruchtbaarheid is aangebroken. Het is slechts een kwestie van tijd dat de natuur al haar pracht weer los laat barsten. Groener en groener ervaar de lente vanuit de kano! Dan ruilen we het groen tijdens de zonsondergang in voor vurig avondrood.

Kosten en inschrijven

Deelname is € 7,50, inclusief versnapering en uitrusting! Opgeven kan via: levey@kanoshop.nl. Geef daarbij aan of je met eigen boot komt en met hoeveel personen je in wilt stappen in een kano (inclusief peddel + zwemvest van de Kanoshop).
Voor groot en klein. Zwemdiploma is verplicht.

Friday Night Kayak

Het weekend goed beginnen doe je op het water. Iedere maand gaat de Kanoshop het water op met de FRIDAY NIGHT KAYAK (FNK). Na het verzamelen op de kanosteiger krijg je een korte toelichting op de tocht van die dag. Uiteraard voor nieuwe gezichten is de spoedcursus kanovaren onderdeel van het programma. 

Samen met een groepje goedgestemde vaar je een tochtje, die voor een ieder te doen is, meestal tussen de 5 a 10km. Voor wie? Iedereen die wil proeven van de kanosport, een avondje op avontuur wil, natuur wil snuiven of een spannende date wil (altijd ruimte voor een liefdesboot). Kortom buitengewoon genieten op het water met vrienden. Peddel je ook een keer gezellig mee? 

Adres

Kanoshop
Hoeksekade 141
2661 JL
Bergschenhoek

Locatie

Contact opnemen

Via onderstaand formulier kan je direct contact opnemen met Friday Night Kayak - Maart de Lentevaart

Terug naar overzicht
Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account