29
mei 2022
Varen voor KiKa

Varen voor KiKa

Zondag 29 Mei 2022 van 10.00 u tot 16.00 uur organiseert Renewal Sports Company 'Varen Voor KiKa' op de Rottemeren.

Varen voor KiKa

Varen Voor KiKa is een evenement waarbij er een vaartocht wordt gemaakt met alleen ONGEMOTORISEERDE vaartuigen zoals SUP's, kano's, roeibootjes, surfboards en overige veilige vaartuigen zonder motor. De vaarroute is 6 tot maximaal12 km met vier stempelposten onderweg. Er is geen echte tijdslimiet om de route af te leggen. Onderweg af en toe even een stempeltje halen aan een steiger/ boot langs de route.Gezelligheid en het goede doel staan voorop deze dag want door deel te nemen steun je KiKa! De organisatie hoopt op veel deelnemers die met elkaar een heerlijke, gezellige tocht op de Rottemeren gaan maken. Met elkaar, voor elkaar en vooral voor de Kinderen met Kanker.

Deelnemen

De bijdrage om deel te nemen aan het event is € 10,- per deelnemer. Dit bedrag wordt direct op de rekening van KiKa gestort via de actiesite van KiKa!

Georganiseerd door vrijwilligers

Het evenement kan de organisatie mede organiseren door de vele vrijwilligers die zich willen inzetten om het een succes te laten worden. Naast de vrijwilligers danken zij de sponsoren die op allerlei manieren ook hun bijdrage leveren.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website: www.varenvoorkika.nl

Origineel Varen voor KiKa Poster

Adres

Renewal Sports Company
Oranjestein 24
2665TP
Bleiswijk

Locatie

Terug naar overzicht
Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account