26
mei 2018
48

Nesseloop

Terug naar overzicht
Rotterdam-Nesselande
08..45

Op zaterdag 26 mei 2018 vindt de 12de editie van de Nesseloop plaats. Deze loop met het prachtig parcours in het waterrijke Nesselande gaat over de vrije fietspaden rond de Zevenhuizerplas!

Lopen voor fun en gezondheid

In Nesselande vinden ze elke dag van de week hardlopers rond de plas. De Nesseloop is een recreatieloop en is hèt moment jouw loopvrienden en vriendinnen te ontmoeten en om je krachten met hen te meten. De Nesseloop biedt iedereen: groot en klein een leuke recreatieve loop in hun eigen omgeving.

3 afstanden

Deelnemers kunnen kiezen uit 3 afstanden: 7,10 of 14 km. Voor de kinderen zijn er de afstanden 500 of 1500 meter.

Start

De start is aan de Siciliëboulevard ter hoogte van WC Boulevard Nesselande. Het parcours loopt via de Zevenhuizerplas terug naar de finish aan de Siciliëboulevard. Voor de 10 km is er een prachtige lus rond de waterwijk aan het parcours toegevoegd. muziek Op meerdere plekken langs het parcours staan bandjes om de lopers muzikaal te begeleiden.

Omkleedruimte & parkeren

Er is omkleedruimte is aanwezig in de Kristal, Cypruslaan 404 3059 XA Rotterdam. Hier kun je op 26 mei vanaf 8.30 uur ook je startnummer ophalen. De Cypruslaan is goed bereikbaar en bevindt zich op 5 minuten lopen van metro station Nesselande. Er is ruime parkeergelegenheid aan de Kosboulevard.

Adres

Nesseloop
Cypruslaan 404
3059 XA
Rotterdam Nesselande