26
juni 2022
Modderrace

Modderrace

Outdoor Valley
09:30 - 17:00 uur

Ben jij tussen de 4 en de 12 jaar en durf jij de Modderrace van 2,5 kilometer door het Hoge Bergse Bos aan? Kom dan met je vriendjes of klasgenootjes naar de Modderrace! De race is leuk voor zowel de kleinste kinderen als de wat oudere kids.

2,5 km en 25 hindernissen

De modderrace is 2,5 kilometer lang en heeft 25 hindernissen. De race is leuk voor zowel de kleinste kids, als de wat oudere jeugd. Outdoor Valley houdt hier rekening mee door wat zwaardere hindernissen voor de oudere kinderen toe te voegen. Voor kinderen die niet kunnen zwemmen is er een alternatieve route. De race staat in het teken van modder en plezier. Kinderen tussen de 4 en 12 jaar kunnen meedoen samen met bijvoorbeeld hun vader, moeder, opa, oma, oom of tante!

Let op: begeleiding van een de ouder/ verzorger is verplicht. De verplichte begeleiding kun je gratis bijboeken. Op de belangrijkste punten op de route staan instructeurs van Outdoor Valley. 

Voor de begeleiding geldt:

  • Voor kinderen zonder zwemdiploma is 1 op 1 begeleiding door een volwassene verplicht.
  • Voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar is 1 op 1 begeleiding door een volwassene verplicht.
  • Voor kinderen vanaf 7 jaar is 1 op 4 begeleiding door een volwassene verplicht.
  • Voor kinderen vanaf 9 jaar is 1 op 8 begeleiding door een volwassene verplicht.

TICKETS

Via deze link kun jij je aanmelden voor dit modderspektakel. Hier heb je ook de mogelijkheid om het exclusieve Modderrace T-shirt bij te bestellen. Boek je in april? Dan krijg je 10% korting op je shirt!

Wil je graag met je kind of kleinkind mee rennen, maar val je niet onder de verplichte begeleiding? Geen zorgen! Ook voor jullie is er de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief mee te doen. Kies voor het extra volwassenticket en doe met het hele gezin mee aan de Modderrace.

Modderburger

Tijdens de Modderrace biedt Restaurant de Berghut op Outdoor Valley een speciale Modderburger aan, voor of na de race. De Modderburger is een heerlijke kip burger met een grote klodder 'modder'. Wil je als ouder ook een burger mee-eten? Dat kan! Je kunt de burger reserveren bij aanschaf van je tickets. 

Adres

Outdoor Valley
Hoeksekade 141
2661 JL
Bergschenhoek

Locatie

Contact opnemen

Via onderstaand formulier kan je direct contact opnemen met Modderrace

Terug naar overzicht

Aankomende evenementen

Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account