13
mei 2021
Kano Trek-Tocht

Kano Trek-Tocht

Outdoor Valley
10:00 - 17:00 uur

Iedereen kent het concept lekker wandelen en eten. Maar dat kan avontuurlijker. Nieuw introduceren wij de Kano Trek-Tocht! Ga op avontuur met de kano in het Hoge Bergse Bos en geniet van de rust en stilte op het water. Het is een smakelijk peddelrondje van ongeveer 7 km met op de route natuur, de Rotte en lekker eten. Van al dat peddelen krijg je tenslotte trek!

Het concept is net zo eenvoudig als de wandelvarianten. Je kiest a.d.h.v. de beschikbare tijdsblokken wanneer je begint met je kanotocht. Een aantal dagen van te voren krijg je van Outdoor Valley de laatste informatie toegestuurd. De route en kano ontvang je bij het startpunt van je tocht, deze bevindt zich bij Outdoor Valley aan de Hoeksekade 141 in Bergschenhoek. Na een rondje peddelen en lekker eten lever je kano uiterlijk 2 uur later in.

Doe jij mee? Met je deelname aan de Trek-Tocht combineer je bewegen, lekker eten en het steunen van onze horeca. Vergeet niet je mooiste foto’s van deze dag te delen met de social van Restaurant de Berghut

Adres

Outdoor Valley
Hoeksekade 141
2661 JL
Bergschenhoek

Locatie

Terug naar overzicht
Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account