19
apr 2019
Friday Night Kayak Bloesemtocht

Friday Night Kayak Bloesemtocht

Bergschenhoek
18:30 - 20:30 uur

Het weekend goed beginnen doe je op het water. Iedere maand gaat de Kanoshop het water op met de FRIDAY NIGHT KAYAK (FNK). Vrijdag 19 april is de "Friday Night Kayak - Bloesemtocht". Na het verzamelen op de kanosteiger krijg je een korte toelichting op de tocht van die dag. Uiteraard voor nieuwe gezichten is de spoedcursus kanovaren onderdeel van het programma.

Voor wie?

Samen met een groepje goedgestemde varen we een tochtje, die voor een ieder te voldoen is, meestal tussen de 5 a 10km. Voor wie? Iedereen die wil proeven van de kanosport, een avondje op avontuur wil, natuur wil snuiven of een spannende date wil (altijd ruimte voor een liefdesboot). Kortom buitengewoon genieten op het water met vrienden. Peddel je ook een keer gezellig mee? Kijk dan op de kalender voor alle tochten!

De natuur staat te springen

De natuur staat op springen! Ieder moment kan het startschot klinken. De bloesem maakt haar aantrede tussen al het frisse groen. En de broedvogels verdrijven de stille winter met al hun baltsgezang. Ontwaak op het water en ga mee op jacht naar dit schouwspel. Het voorjaar in al haar verbluffende schoonheid!
De tocht is met kajaks. 

Deelname is € 7,50 inclusief versnapering en uitrusting! Opgeven kan via: info@kanoshop.nl. Geef daarbij aan of je met eigen boot komt en met hoeveel personen je in wilt stappen in een kano (inclusief peddel + zwemvest van de Kanoshop). 

Vertrek en terugkomst bij Kanoshop ~ 18:30 - 21:30 uur.

Adres

Kanoshop
Hoeksekade 141
2661 JL
Bergschenhoek

Locatie

Terug naar overzicht
Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account