20
sept 2020
Excursie ‘Terug in de tijd’

Excursie ‘Terug in de tijd’

Op zondag 20 september organiseert Staatsbosbeheer van 10.00 tot 12.30 uur een vaar- en wandelexcursie over het verleden van de Rotte. Heb je zin om mee te gaan? Geef je dan snel op via de website van Staatsbosbeheer want vanwege de coronamaatregelen is er maar beperkt plaats.

 

Vaar en wandel mee met de boswachters van Staatsbosbeheer door de Rottemeren en leer over de geschiedenis van de Rotte. Eerst stap je op de boot en maak je een vaartocht over de Rotte. Onderweg zie je de sporen van de rijke geschiedenis van deze oude veenrivier. Na een tijdje wordt er uitgestapt en gewandelt naar natuurreservaat het Koornmolengat. Ook hier hoor je over de geschiedenis en natuurlijk over de planten en dieren die hier leven.

De excursie is voor iedereen vanaf 8 jaar. We verzamelen op de parkeerplaats nabij Eetcafé de Roerdomp, Tweemanspolder 12 in Zevenhuizen. Aanmelden is verplicht en kan via:  www.staatsbosbeheer.nl/activiteiten/rottemeren/de-geschiedenis-van-de-rotte. Deelname kost € 10 per volwassene en € 5 per kind.

Adres

Staatsbosbeheer
Tweemanspolder 12
Zevenhuizen

Locatie

Terug naar overzicht
Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account