07
okt 2023
Troepvis Zaterdag

Troepvis Zaterdag

Elke eerste zaterdag van de maand tot en met oktober, is het de hele dag Troepvis Zaterdag. Dan gaan we weer met zijn allen aan de slag om de Rotte en omgeving plastic- en zwerfafvalvrij te krijgen. Wil je ook meedoen of meer weten, dan kun je tussen 11 – 13 uur bij het Noordplein opstappen op een kajak of sloep en krijg je een afvalgrijper mee. Of trek je wandelschoenen aan en troepvis mee op de kade.

Met Troepvis Zaterdag brengen we alle mensen bij elkaar die zich willen inzetten voor een platicvrij Rotte. Iedereen die een steentje bijdraagt in welke vorm dan ook is een ‘De Rotte Plasticvrij Ambassadeur’. Geïnteresseerden kunnen tussen 11.00 – 13.00 uur het water op bij de steiger aan het Noordplein in Rotterdam Noord. Om voldoende grijpers, zakken en kano's te hebben kunnen deelnemers zich aanmelden via de website www.derotteplasticvrij.nl. Het aanmeldformulier vindt u hier. Deelname is gratis. Verblijf je vaker op de plezierrivier De Rotte als watersporter, of als recreant? Heb je zelf een bootje, SUP of kajak, of heb je zin in een wandelingetje langs de kade? Of ben je al De Rotte Plasticvrij Ambassadeur? Doe dan gezellig mee. Dat kan ook op andere plekken langs de Rotte.

Dit project is een initiatief van Stichting Plezierrivier de Rotte en Plastic Whale Rotterdam en is onderdeel van het programma Plasticvrije Rotte van gemeente Rotterdam

Locatie

Contact opnemen

Via onderstaand formulier kan je direct contact opnemen met Troepvis Zaterdag

Terug naar overzicht
Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account