27
mei 2022
Campina Boerderijdagen

Campina Boerderijdagen

Boerderij Het Lansingerland
10:00 - 16:00 uur

Op 27 mei opent Boerderij het Lansingerland de boerderij voor publiek. Tussen 10:00 en 16:00 uur is er van alles te zien én te beleven voor jong en oud. Je kan op Boederij het Lansingerland zien waar de melk van Campina vandaan komt middels leuke spelactiviteiten, zoals:

  • Ontmoet en voer de koe
  • Melkweg race
  • Levensgroot producten memory
  • Skippy-koe racen
  • Melkpak vissen
  • (Blind)proeven bij de zuivelbar

Toegang is gratis!

Voor de inwendige mens wordt ook gezorgd, naast de gratis koffie/thee en limonade zijn er heerlijke broodjes te koop. Het normale aanbod in de horeca komt deze dag te vervallen.

Let op: huisdieren (inclusief honden) niet toegestaan.

Vrijwilligerswerk

Boerderij het Lansingerland zoekt nog vrijwilligers die bereid zijn op de Campina Boerderijdagen een handje te willen helpen op de boerderij. Een dagdeel zou al enorm helpen! Wil jij graag helpen? Neem dan via facebook contact op met Boerderij het Lansingerland

Fietsen met Cycling & More

Je kan je bezoekje aan Boederij het Lansingerland combineren met een fietstocht met korting van Cycling & More Rotterdam. Cycling & More Rotterdam heeft diverse fietstours ontwikkeld. Kies voor een natuur- of kunstroute en ga op eigen gelegenheid op pad. De fietstours betekenen een ochtend of middag op eigen gelegenheid met vrienden, familie of gewoon lekker alleen ontspannen, bewegen en genieten van leuke plekjes in de natuur of met een relatie tot kunst, zoals een galerie of buiten kunstwerk, waar je normaal wellicht zomaar voorbij fietst in het gebied rondom de Rotte en het Bergse Bos. Start- en eindpunt is boerderij Het Lansingerland. 

Adres

Boerderij Het Lansingerland
Hoeksekade 146
2661 JL
Bergschenhoek

Locatie

Terug naar overzicht

Aankomende evenementen

Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account