25
juli 2021
Rotte DAM loop

Rotte DAM loop

Vanaf de start bij Outdoor Valley in het Hoge Bergse Bos kronkel je langs De Rotte mee door de betoverend mooie omgeving. En bij de finish op de Binnenrotte (daar ligt de dam als anker van de Maasstad) staat een lekker koud drankje voor je klaar. Je hoeft alleen maar te lopen en te genieten onderweg, de rest is allemaal voor je geregeld.

LET OP: De Rotte Dam Loop is uitverkocht!

Start in een wave of alleen

Het is een social run, dus je mag kiezen met wie je loopt. Je kunt er voor kiezen om individueel of met je eigen loopmaatjes te starten. Of je sluit aan bij een wave om 11:00 - 11:30 - 12:00 - 12:30 - 13:00u. Met 1,5 mtr. afstand start je in waves van max. 50 personen. 

Op deze site lees je alle ins en outs van het evenement, kun je je inschrijven, word je verliefd op de medaille en bekijk je alvast de hardloop- en wandelparcoursen

Ook het shirt is een 'must have'

Bij een 'klasse' evenement in een wereldstad als Rotterdam hoort natuurlijk een kwalitatief hoogwaardig running shirt. En dat is er dan ook. Voor iedereen ligt er eentje klaar. En je zal er blij mee zijn, want het is een shirt zoals je ze zelden bij loopevenementen krijgt.
Vol trots wordt het 750-jaar jubileum running shirt van de Rotte Dam Loop gepresenteerd als uniek aandenken aan een schitterende beleving. Het heeft een mooie pasvorm, is ademend en vochtregulerend dry fit. Je gaat het zeker nog vaak dragen bij je trainingen en wedstrijden die nog gaan volgen.

shirt promo 1024x1024

750 jaar dam

De halve marathon is de onderdeel van 750 jaar dam in de Rotte

Adres

Rotte DAM loop

Contact opnemen

Via onderstaand formulier kan je direct contact opnemen met Rotte DAM loop

Terug naar overzicht
Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account