01
sept 2021
Outdoor Valley Obstacle Run

Outdoor Valley Obstacle Run

Bergschenhoek
10:00 - 18:00 uur

Let op: fictieve datum. Na een succesvolle eerste editie van de Outdoor Valley Obstacle Run in 2019, keert deze terug voor editie twee: de Adventure Edition! Een spectaculaire run dwars door het Hoge Bergse bos gaat. Op 17 mei klinkt het startschot voor de Outdoor Valley Obstacle Run!

Avontuur

Dit jaar staat de Obstacle Run in het teken van avontuur. Het wordt een spannende editie waarbij niet alleen obstakels maar ook kanovaren, tokkelen en boogschieten op de route liggen. Als echte waaghals vind jij je weg door het Hoge Bergse Bos en ren je van avontuur naar avontuur. Bij de finish bekroon jezelf tot avonturier van Outdoor Valley!

Drie spetterende afstanden

De route zit vol smalle paden, groene velden en verschillende heuvels. De deelnemers lopen een unieke route (dus geen dubbele rondjes!). Er zijn drie afstanden, geschikt voor jong en oud. Voor kinderen vanaf 6 jaar is er de 3KM die ze samen met hun ouders kunnen lopen. Voor deelnemers vanaf 14 jaar is er de 6KM en vanaf 16 jaar de 9KM. Op de routes kom je tal van leuke, ingewikkelde en uitdagende obstakels tegen. FUN gegarandeerd!

Hoge Bergse Bos

De run gaat dwars door het Hoge Bergse bos. Het Hoge Bergse bos is een prachtig recreatiegebied gelegen op steenworp afstand van Rotterdam. Het gebied wordt getekend door smalle paden, groene velden en schitterende vergezichten vanaf de verschillende heuvels.

Outdoor Valley Obstacle Run

Outdoor Valley Obstacle Run

Outdoor Valley Obstacle Run

Outdoor Valley Obstacle Run

Outdoor Valley Obstacle Run

Outdoor Valley Obstacle Run

Vrijwilligers gezocht

Geen zin om door de modder te zwoegen, maar wil je wel deel uit maken van dit festijn? Outdoor Valley zoekt mensen die hun helpen bij de opbouw van het parcours, die tijdens de run bij de obstakels controleren of alles goed verloopt of die paraat staan om de fanatieke runners van drinken te voorzien. Lijkt het je wat? Meld je dan aan als vrijwilliger.

Meer informatie

Alle informatie over de run vind je hier.

750 jaar dam

De Outdoor Valley Obstacle Run is één van de evenementen van 750 jaar dam in de Rotte

Adres

Outdoor Valley Obstacle Run
Hoeksekade 141
2661 JL
Bergschenhoek

Locatie

Contact opnemen

Via onderstaand formulier kan je direct contact opnemen met Outdoor Valley Obstacle Run

Terug naar overzicht
Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account