Top 5 dingen die je nog wél kan doen

Het coronavirus houdt ons flink bezig. Ook in deze tijden zijn er nog steeds maatregelen van kracht waardoor er een stuk minder kan dan in "normale" tijden. Toch zijn er nog zat dingen die we wél kunnen doen! Hier is de top 5:

1. Ga de baan op bij Lake7

Bij Lake7 kan je nog steeds lekker actief bezig zijn. Zo kan je nog altijd een bowlingbaan huren. Wist je trouwens dat Lake7 ook in de top 5 van mooiste padelbanen van Nederland staat? Genoeg reden dus om dat zelf een keer uit te proberen!

Bekijk hier alle andere activiteiten van Lake7

2. Huur een ElliptiGO bij Run2Ride!

Ben je liever buiten bezig? Dan is misschien de ElliptiGO wel wat voor jou! Je kan op de ElliptiGO prachtige tochtjes maken langs de Rottemeren terwijl het ook nog eens hartstikke goed voor je is. Of je nu hardloopt, fietst, fitnesst of gewoon aan je gezondheid wilt werken, het rijden op de ElliptiGO is een geweldige ervaring.

Lees hier meer over Run2Ride

3. Combineer een boswandeling met Lake house to go

Boswandelingen zijn in de herfst natuurlijk ideaal om te maken. In deze tijden is het ook een van de weinige dingen die je te allen tijde kan doen. Is het niet heerlijk om na de wandeling te genieten van een lekker kopje koffie of erwtensoep? Lake House to go maakt dit mogelijk! Elke woensdag tot en met zondag kan je vanaf 10 uur 's morgens gebruik maken van het kraampje bij Lake House. Ook voor de binnenblijvers is er genoeg aanbieding met de Lake House at Home Experience. En óf het een ervaring is! Met de Lake House at Home Experience haal je alles wat Lake House normaal te bieden heeft in huis.

Lees hier alles over de Lake House at Home Experience

4. Geniet van het speciaalbier bij Haagse Bluf

Ook Haagse Bluf heeft verschillende afhaalmaaltijden op het menu staan. Maar Haagse Bluf zou Haagse Bluf niet zijn als je bij deze afhaalmaaltijden ook kon kiezen uit de verschillende speciaalbieren. Ook in deze tijden kan je dus genieten van het echte Haagse Bluf gevoel, maar dan thuis. De afhaalservice is geopend van woensdag tot en met zaterdag. Let op: Bestellen voor 16.00, afhalen tussen 17.00 en 19.00.

Bekijk hier het menu

 

5. Pannenkoeken Pieten bij Bergsche Plas!

Alvast in de stemming komen voor Sinterklaas? 5 December op de ideale manier vieren? Familierestaurant Bergsche Plas maakt het allemaal mogelijk. De Pannenkoeken Pieten komen op reservering met een stapel van 10 pannenkoeken aan huis. In de winkel van Bergsche Plas kan je verschillende pakketten van allerlei dingen samenstellen. Perfect voor de feestdagen! Ook afhalen is mogelijk bij Bergsche Plas.

Bestellingen voor de Pannenkoeken Pieten kunnen dagelijks worden doorgegeven tussen 10.00 en 18.00 uur op 010-5214963.

Dat is niet alles

Ook bij andere ondernemers kan je nog terecht. Eet een oliebol op zaterdag bij Boerderij het Lansingerland, doe mee aan het kids winterkamp van Outdoor Valley Wintersport of maak gebruik van de afhaalservices van Restaurant de Berghut, Obst & Gemüse, Eetcafé ‘t Trefpunt of de Hooge Rotterdamsche.

Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account