Familierestaurant Bergsche Plas

Maak kennis met Familierestaurant Bergsche Plas. Eigenaren Yoek en Kim vertellen: Ons restaurant heeft een ongedwongen, uitnodigende sfeer, binnen en op de terrassen volgens het thema huiselijke verwennerij, waarmee we zoveel mogelijk verschillende mensen willen bedienen.

Wie zijn jullie?

Wij zijn Kim en Yoek Kouwenhoven (broer en zus). Eigenaren van pannenkoekenrestaurant 't Jagerhuis in Lage Vuursche en Familierestaurant de Bergsche Plas in Bergschenhoek.

Van pannenkoekenrestaurant tot familierestaurants

Yoek: "In 2008 zijn we begonnen met pannenkoekenrestaurant 't Jagershuis in Lage Vuursche. Een kans die op ons pad kwam nadat we daar sinds 2003 reeds werkzaam waren. In 2009 openden we onze tweede vestiging in Gorinchem. Toen we werden gevraagd deel te nemen aan de bedrijfsvoering van Bergsche Plas eten*drinken*feest hebben we niet lang getwijfeld. Eerst samen met een derde partij, waarmee we in goede harmonie een jaar later besloten om uit elkaar te gaan en zelfstandig de zaak verder uit te bouwen en te ontwikkelen. Om ons volledig te kunnen richten op deze uitdaging, op een van de mooiste locaties in de regio, zijn we gestopt met de onderneming in Gorinchem en hebben we zowel in Lage Vuursche als in Bergschenhoek een conceptwijziging toegepast en deze stukje bij beetje veranderd in de Familierestaurants die het nu zijn."

Ongedwongen, uitnodigende sfeer

Op de vraag wat kun je verwachten als je jullie restaurant bezoekt was het antwoord duidelijk: "We zien dat veel bezoekers aan ons Familierestaurant kiezen voor een bezoek aan ons in combinatie met een uitgestrekte speelgelegenheid voor de kinderen, fluisterbootjes, waterfietsen, een hondenstrandje en heerlijk wandelen of fietsen in de groene omgeving.

 Een ongedwongen, uitnodigende sfeer, binnen en op de terrassen volgens het thema huiselijke verwennerij. waarmee we zoveel mogelijk verschillende mensen willen bedienen. Smaakvol, gangbaar eten en natuurlijk pannenkoeken, onlosmakelijk verbonden aan Bergsche Plas. Als gespecialiseerde trouwlocatie hebben we ook een ruime ervaring in het organiseren van deze belangrijke dag voor veel mensen. De locatie leent zich bij uitstek voor het trouwen in de natuur, omringt door water.  Niemand is perfect, maar met grote regelmaat worden we gewezen op de vriendelijkheid, professionaliteit en flexibiliteit van de dames en heren die bij ons werkzaam zijn, iets waar we zeer trots op en dankbaar voor zijn."

Adembenemend Lage Bergse Bos

Yoek: "De locatie in het Lage Bergse Bos is adembenemend, we waren meteen verliefd en dat was voordat Staatsbosbeheer en Recreatieschap Rottemeren grote stappen hebben gemaakt in de ontwikkeling van de centrale ruimte van het Lage Bergse Bos. Dagelijks worden we gewezen op de prachtige ligging, de leuke speelpolder, de beplanting en mooie natuur om ons heen en dat is zo leuk om te horen. Wat het gebied uniek maakt is de combinatie van groen en water in een uitgestrekt gebied met grote diversiteit in het lanschap maar ook verscheidenheid in aanbod van sporten, recreatie, eten en drinken." 

Activiteiten die je niet mag missen!

Yoek: "Ons evenement, de Pre Winterfair, is net achter de rug. Maar tijdens kerst en oud & nieuw organiseren we weer van alles. Volg ons op social media of houdt onze website in de gaten. En activiteiten om niet te missen: waterfietsen of varen met een fluisterbootje is een schitterende ervaring, ook voor uw kinderen!"

Meer informatie

Wil je meer weten? Klik hier voor meer informatie

Adres

Familierestaurant Bergsche Plas
Rottebandreef 50
2661 GR
Bergschenhoek