Parkeerterreinen recreatiegebied gesloten

Vanwege de maatregelen omtrent het Coronavirus zijn de parkeerterreinen in Recreatiegebied Rottemeren (deels) gesloten. Iedereen wordt geadviseerd thuis te blijven. Wil je toch een frisse neus halen? Kom dan alleen en kom te voet, per fiets of laat je afzetten. 

Let op: inmiddels zijn de parkeerterreinen weer geopend. Als het te druk wordt kan het zijn dat de parkeerterreinen alsnog gesloten worden. Houdt hier rekening mee.

Lansingerland

De parkeerterreinen in het Hoge Bergse Bos, Lage Bergse Bos, Bleiswijkse Zoom en de Bleiswijkse Fles zijn voor onbepaalde tijd gesloten. Auto's die alsnog parkeren op de terreinen, of in de gebieden in de berm/langs de kant van de weg ontvangen een parkeerboete. Dit betekent dat het gebied alleen toegankelijk is te voet, per fiets of als je wordt afgezet.

Zuidplas

De parkeerterreinen bij de Zevenhuizerplas. Eendragtspolder en Zevenhuizerzoom zijn op doordeweekse dagen geopend. In de weekenden zijn de parkeerterreinen gesloten. Auto's die alsnog parkeren op de terreinen, of in de gebieden in de berm/langs de kant van de weg ontvangen een parkeerboete. Dit betekent dat het gebied in de weekenden alleen toegankelijk is te voet, per fiets of als je wordt afgezet.

Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account