Zeilschool op de Rottemeren

Zeilschool op de Rottemeren

Welkom bij Zeilschool op de Rottemeren! Waar kundig en vriendelijk lesgeven hoog in het vaandel staat! De zeilschool ligt centraal in het Recreatieschap Rottemeren, dichtbij Rotterdam, Gouda, Delft en Den Haag. De Rotte en de Rottemeren zijn een meer dan uitstekend oefengebied om zeilen goed en veilig te leren.

Recreatief zeilen is echt heerlijk ontspannend bezig zijn, juist door je in te spannen! Vaak begeef je jezelf in schitterende omgevingen met weidse uitzichten. Je beweegt je bijna geruisloos door de omliggende wateren. Voor je het weet ben je heerlijk aan het zeilen! Spelen met de veranderlijke wind, het water en sturen met het schip, dat is zeilen. Zeilen met bemanning vereist structuur en samenwerking.

Wat zou zeilen voor je kunnen betekenen? Het streven is je intensief voldoende kennis en ervaring aan te bieden zodat je zelfstandig, veilig en met vertrouwen plassen en meren op kunt gaan met je gehuurde of eigen zeilboot. Bij Zeilschool op de Rottemeren wordt les gegeven in een Polyester Valk. Dit is een open kielboot met uitstekende zeilkwaliteiten en zeer geschikt voor het geven en ontvangen van zeilinstructie.

Sinds het voorjaar van 2016 is Zeilschool op de Rottemeren aangesloten bij CWO, de Commissie Watersport Opleidingen. 

Ben je ook enthousiast geworden om zelf de zeilkunsten meester te worden? Je bent van harte welkom bij ‘Zeilschool op de Rottemeren’!

Adres

Zeilschool op de Rottemeren
Rottedijk 11
2665 KS
Bleiswijk

Locatie

Terug naar overzicht
Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account