Boerderij Het Lansingerland

Boerderij Het Lansingerland

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie? Boerderij Het Lansingerland in Bergschenhoek biedt een unieke, praktische vergaderruimte in een landelijke omgeving.

Professionele & informele bijeenkomsten

Boven de boerderijwinkel en met uitzicht op de grote stal van het melkveebedrijf is een vergaderruimte gerealiseerd die alle faciliteiten bevat voor vergaderingen en professionele presentaties. De ruimte is zo ingericht dat deze zowel voor professionele presentaties en vergaderingen, als voor informele (netwerk)bijeenkomsten en feesten gebruikt kan worden.

Vergaderruimte voor 90 personen

De vergaderruimte is ruim opgezet en heeft plek voor ruim 90 personen, maar dat kan in overleg worden uitgebreid. De ontvangstruimte beschikt over een bar en de opstelling van de tafels en stoelen is flexibel. Wij verzorgen een uitgebreide koffietafel; ook lunch en/of diner behoren tot de mogelijkheden. 

Lekker weer? Vergader dan buiten!

Heb je een vergaderruimte gereserveerd en blijkt het die dag lekker weer? Dan kan je ervoor kiezen om buiten op ons terras te vergaderen.

Bijzondere locatie voor vergaderingen, presentaties en feesten

Boerderij Het Lansingerland – gelegen in de weidse achtertuin van Rotterdam – biedt een oase van rust in de drukke randstad. Ervaar hoe een bezoek aan onze boerderij zorgt voor een stap uit de drukke, dagelijkse realiteit en daarmee een goede basis biedt voor bijvoorbeeld een vergadering of netwerkbijeenkomst. Naast de vergaderruimte beschikt Boerderij Het Lansingerland – waarvan de hoofdactiviteit nog steeds het melkbedrijf is – over een kleinschalige kinderopvang, een horecagelegenheid met mooi terras en een boerderijwinkel met tal van biologische producten. Ook is het complex van de boerderij sinds begin 2017 uitgebreid met een camping. Peter Gille (eigenaar) geeft regelmatig rondleidingen over het Melkveebedrijf. Zijn enthousiasme en gedrevenheid, geeft inspiratie.

Zalen

De Boerderij beschikt over de volgende vier zalen:

  • Koezicht: zaal met mooi uitzicht op de koeienstal. Ideale ruimte voor kleinere groepen.
  • Weidezicht: prachtige lichte zaal met een open sfeer; biedt ruimte voor ruim 90 personen.
  • Stalzicht (naast de keuken) (maximaal 20 personen). Niet geschikt voor vergaderingen.
  • Kleine Zaal (maximaal 10 personen; alleen ’s avonds en op zaterdag te huur)

Overige activiteiten

Activiteiten bij Boerderij Het Lansingerland:

Stal Boerderij Het Lansingerland

Stal Boerderij Het Lansingerland

Boerderij Het Lansingerland

Boerderij Het Lansingerland

Boerderij Het Lansingerland 2

Boerderij Het Lansingerland 2

Adres

Boerderij Het Lansingerland
Hoeksekade 146A
2661 JL
Bergschenhoek

Locatie

Terug naar overzicht
Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account