Restaurant Bij Ad

Restaurant Bij Ad

Restaurant Bij Ad is een prachtig restaurant gelegen op Landgoed Vidaa in het Lage Bergse Bos, op de grens tussen Rotterdam en Bergschenhoek midden in het recreatiegebied De Rottemeren.

Een plek waar je geniet van heerlijk eten, kunt (net)werken, vergaderen en feesten. Daarnaast is het mogelijk om recepties en borrels te organiseren en elkaar het ja-woord te geven!

Naast dat je uitgebreid kunt genieten van ontbijt, lunch, borrel en diner, kun je ook uw evenement laten verzorgen door Bij Ad! Geniet van de prachtige omgeving en kijk uit op het water. De inrichting van de verschillende zalen zorgt voor een maximale flexibiliteit en geeft uitgebreide mogelijkheden.

Ad Janssen

Ad Janssen

Zijvleugel

Zijvleugel

Eigen Kruiden

Eigen Kruiden

Restaurant

Restaurant

Restaurant Bij Ad Door Een Drone

Restaurant Bij Ad Door Een Drone

Babyshower

Het geven van een babyshower is oorspronkelijk een traditie die uit Amerika is overgewaaid maar inmiddels ook niet meer is weg te denken uit Nederland. Als jij of een van jouw geliefden in verwachting is moet dat gevierd worden! Een babyshower is de perfecte manier! Bij Restaurant Bij Ad helpen ze graag met het organiseren van deze leuke dag. Op deze dag wordt de (aanstaande) moeder in het zonnetje gezet.

Feest

Heb je iets groots te vieren en ben je op zoek naar een unieke locatie? Restaurant Bij Ad is dé plek! Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, jubileum, zakelijk feest of een huwelijksfeest. Het restaurant zorgt ervoor dat jouw gasten en/of personeel een onvergetelijk feest ervaren. Eten, drinken, een DJ, band of blackjack-tafel? Alles wordt verzorgd!

Congres/Beurs

Wil je een congres of beurs organiseren? Restaurant Bij Ad is geschikt voor het ontvangen van kleinere en grotere gezelschappen in combinatie met de andere ruimtes op Landgoed Vidaa.

Overige activiteiten bij Restaurant Bij Ad

  • Ontbijt
  • Lunch
  • High Tea/High Wine
  • Diner
  • Private Dining
  • Receptie
  • Trouwen
  • Vergaderen

Adres

Restaurant Bij Ad
Hoeksekade 162
2661 JL
Bergschenhoek

Locatie

Contact opnemen

Via onderstaand formulier kan je direct contact opnemen met Restaurant Bij Ad.

Terug naar overzicht
Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account