Het Wapen van Vidaa

Het Wapen van Vidaa

Nabij Rotterdam ligt het pittoreske landgoed Artihove/Vidaa: De officiële trouwlocatie van gemeente Lansingerland.

Vidaa staat voor een leven in balans

Dit principe hanteren zij ook voor jullie perfecte bruiloft. Bij een onvergetelijke dag is alles in balans: de locaties, het eten, de muziek, de ceremonie en de sfeer. Met het sprookjesachtige eiland, de prachtige aangelegde tuinen, natuur en de authentieke, originele locaties, biedt Vidaa een omgeving die zeer sfeervol en romantisch is. Het landgoed beschikt over verschillende locaties voor de trouwceremonie, diner en het feest, zowel op het waanzinnige eiland als op het moderne terras van onze locatie Pura Vidaa. Alle locaties liggen op loopafstand van elkaar, waardoor jullie de gasten per onderdeel van de huwelijksdag kunnen verrassen met steeds een nieuwe locatie en nieuwe sfeer.

Met een pontje over het water of via de houten brug wordt het eiland betreden waar jullie een ceremonie ervaren in het door jullie gewenste thema. Buiten trouwen is momenteel de trend, Vidaa biedt volop mogelijkheden. Bekroon jullie liefde met een ceremonie midden in de natuur. Het landgoed biedt diverse plekken en binnenplaatsen, met romantische prieeltjes, omringd door bos en aan het water. Op elke locatie kunnen zij de gewenste setting voor jullie creëren.

Trouwen op een eiland!

Het droomeiland Vidaa is een prachtige locatie om jouw huwelijk te voltrekken. De romantisch versierde bruggen, de originele Ger, het prachtige prieel in het bos en je eigen pontje om naar je gasten toe te gaan, maken het eiland uniek en uitermate geschikt voor jouw bruiloft, een sfeervolle belevenis.

De sfeervolle inrichting van hun locaties, de muziek, je gasten en niet te vergeten jullie zelf als bruidspaar maken er een onvergetelijk feest van.

Romantiek voert de boventoon!

Op verzoek regelt het Wedding team vervoer naar huis of naar het hotel, voor jou en/of je gasten. Het Wapen van Vidaa werkt samen met verschillende hotels in de nabije omgeving. Zij kunnen dus ook de overnachting regelen.

Overige activiteiten bij Vidaa:

Adres

Het Wapen van Vidaa
Hoeksekade 162
2661 JL
Bergschenhoek

Locatie

Terug naar overzicht
Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account