De Hooge Rotterdamsche

De Hooge Rotterdamsche

Maak je trouwerij bijzonder bij De Hooge Rotterdamsche, dé feestlocatie voor groepen van 10 tot 250 personen. De Hooge Rotterdamsche zorgt ervoor dat jouw trouwerij een succes wordt!

Culinair genieten

Luxe 2-, 3- of 4 gangen diner, heerlijke dagschotels, zomer- of winterbbq, of een heerlijk Italiaans of Thais buffet? De mogelijkheden zijn eindeloos bij De Hooge Rotterdamsche. Of geef je trouwerij een compleet eigen invulling. De Hooge Rotterdamsche denkt graag met je mee om er een fantastische dag van te maken.

Ideale locatie

De Hooge Rotterdamsche is gelegen in het prachtige groene Rottemerengebied op een 25 meter hoge berg. Je bevindt je hier in een oase van rust maar toch vlakbij wereldstad Rotterdam. Vanaf de brasserie heb je een schitterend uitzicht op de skyline. De Hooge Rotterdamsche is eenvoudig te bereikbaar met de auto en beschikt over een groot gratis parkeerterrein.

Uitstekende faciliteiten

Naast een multifunctionele vergaderzaal en een groot restaurantgedeelte beschikt de brasserie over een (verwarmd) terras. In de winter is het heerlijk vertoeven rondom de openhaard. 

Overige activiteiten

Adres

De Hooge Rotterdamsche
Rottebandreef 40
2661 JK
Bergschenhoek

Locatie

Terug naar overzicht
Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account