Boerderij Het Lansingerland

Boerderij Het Lansingerland

Unieke trouwlocatie op de Boerderij! Boerderij Het Lansingerland is een ‘officiële’ trouwlocatie van de Gemeente Lansingerland. Zij bieden op hun moderne melkveehouderij een unieke plek om elkaar het JA-woord te geven. Ga je binnenkort trouwen en ben je op zoek naar een bijzonder trouwlocatie in Bergschenhoek? Ga dan snel een keer kijken! Boerderij Het Lansingerland helpt je graag om deze dag onvergetelijk te maken.

Trouwlocatie met twee zalen

De trouwlocatie beschikt over twee zalen waar de trouwceremonie gehouden kan worden: Koezicht en Weidezicht. Beide trouwzalen zijn sfeervol ingericht en geven een bijzonder zicht op de stallen van de boerderij.

  • Koezicht
    De trouwzaal Koezicht biedt een mooi uitzicht op de koeienstal. Het is een mooie ruimte met een intiem karakter, ideaal voor kleinere groepen. Koezicht wordt voor je gedecoreerd met bloemen; eventueel in een kleurstelling naar jouw wens.
  • Weidezicht
    Trouwzaal Weidezicht is een prachtige lichte zaal met een open sfeer. Deze zaal biedt ruimte voor grote groepen, maar is voor iedere groep geschikt. Ook hier geven bloemen de zaal een feestelijke uitstraling. De kleurstelling kan in overleg aangepast worden naar jouw wensen.

Lunch of dineer met je gasten

De Boerderij biedt de mogelijkheid om met je gasten te lunchen en / of te dineren, maar ook je receptie en feest kunnen er georganiseerd worden. Daarbij is hun persoonlijke aanpak en oog voor kwaliteit als vanzelfsprekend. Ze bespreken graag de mogelijkheden met je.

Overige activiteiten

Activiteiten bij Boerderij Het Lansingerland:

Stal Boerderij Het Lansingerland

Stal Boerderij Het Lansingerland

Boerderij Het Lansingerland

Boerderij Het Lansingerland

Boerderij Het Lansingerland 2

Boerderij Het Lansingerland 2

 

Adres

Boerderij Het Lansingerland
Hoeksekade 146A
2661 JL
Bergschenhoek

Locatie

Terug naar overzicht
Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account