Rebelz aan de Rotte

Rebelz aan de Rotte

REBELZ aan de Rotte is een restaurant met een bijzondere missie: ex-gedetineerde vrouwen een kans bieden op een mooie toekomst. Door hen in het restaurant op te leiden tot kok of gastvrouw.

Rebelz wil laten zien dat je een succesvol restaurant kunt runnen en tegelijkertijd een maatschappelijk doel kunt nastreven. Soms moet je tegen de stroom in om je doel te bereiken. En dat past bij hun definitie van een rebel: iemand die het de moeite waard vindt om te vechten voor een beter bestaan.

Een bezoek aan REBELZ aan de Rotte geeft je het besef dat we allemaal in ons leven gelukkige en minder gelukkige keuzes maken. Niemand weet vooraf het exacte verloop van het leven. Daarom geloven zij dat iedereen een tweede kans verdient. Een gedachte waar ze een breed draagvlak voor willen creëren in onze maatschappij. Met hun restaurant willen ze dan ook een ‘instituut voor verbetering’ realiseren.

Deze missie is door de kunstenaars Arno Coenen en Iris Roskam gevat in een sprankelende inrichting, die je, bewust of onbewust, even aan het denken zet. 

Terwijl je je laat verrassen door een lekkere lunch of diner, en geniet van onze inrichting, ga je het gesprek aan met je tafelgenoten en kijk je even om je heen…Bij REBELZ aan de Rotte ga je naar huis met de wetenschap een belangrijke bijdrage te hebben geleverd aan de toekomst van mensen voor wie een mooie toekomst niet zonder meer vanzelfsprekend was.

REBELZ aan de Rotte: Lekker eten, voor een goede zaak.

Rebelz Aan De Rotte

Rebelz Aan De Rotte

Rebelz Aan De Rotte uitzicht op de Rotte

Rebelz Aan De Rotte uitzicht op de Rotte

Activiteiten van Rebelz

 • Lunch
 • Diner
 • Vergaderen
 • Feesten en partijen

Vergaderen bij Rebelz

REBELZ aan de Rotte is een vergaderlocatie/restaurant met een bijzondere missie: ex-gedetineerde vrouwen een kans bieden op een mooie toekomst. Door hen in het restaurant op te leiden tot kok of gastvrouw. Rebelz wil laten zien dat je een succesvol restaurant kunt runnen en tegelijkertijd een maatschappelijk doel kunt nastreven. Soms moet je tegen de stroom in om je doel te bereiken. En dat past bij hun definitie van een rebel: iemand die het de moeite waard vindt om te vechten voor een beter bestaan.

Rebelz aan de Rotte beschikt over een unieke stijlkamer. Deze bijzondere ruimte is nog in originele staat en herinnert je aan de tijd dat het gebouw nog de Limonadefabriek van Rotterdam was. Een intieme kamer waar je in alle rust met je gezelschap kan lunchen, dineren of vergaderen. Ook deze kamer biedt uitzicht op de Rotte en is ideaal voor:

 • vergaderingen
 • brainstormsessies
 • meetings
 • presentaties
 • trainingen
 • private dining
 • ontvangstruimte
 • back office tijdens je event

Daarnaast kun je gebruik maken van de restaurant, een waar ‘kunstwerk’ ontworpen door kunstenaarsduo Arno Coenen en Iris Roskam, bekend van o.a. de Markthal in Rotterdam. Zij hebben de missie vertaald in een prachtig interieur, dat zeker je zintuigen zal prikkelen. REBELZ aan de Rotte. Het restaurant is flexibel in te richten en geschikt voor groepen tot 200 personen. Het podium in de ruimte is ideaal voor een eventuele band of DJ. Ook het volledig afhuren van onze locatie behoort tot de opties.  

Adres

Rebelz aan de Rotte
Bergse Rechter Rottekade 1
3051 AB
Rotterdam – Hillegersberg-Schiebroek

Locatie

Contact opnemen

Via onderstaand formulier kan je direct contact opnemen met Rebelz aan de Rotte .

Terug naar overzicht
Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account